[rev_slider sectionaalpoort-residentieel]

Een sectionaalpoort met een persoonlijke signatuur.

Uw huis is prachtig maar mist wellicht de finishing touch van een fraaie en praktische sectionaalpoort. U zoekt een betrouwbaar en duurzaam product, dat eenvoudig en veilig kan worden bediend. Maar vooral ook een sectionaalpoort die gemaakt is op basis van uw persoonlijke wensen en volledig in harmonie is met uw woning.

Elke sectionaalpoort die onze bedrijf verlaat is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs. U kunt naar hartenlust combineren. Ook de kleur van uw sectionaalpoort is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling  van uw woning. Dankzij de constructie van de sectionaalpoort (horizontale panelen) kunt u de ruimte in uw garage optimaal benutten. Onze sectionaalpoorten voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Uw huis is prachtig maar mist wellicht de finishing touch van een fraaie en praktische sectionaalpoort. U zoekt een betrouwbaar en duurzaam product, dat eenvoudig en veilig kan worden bediend. Maar vooral ook een sectionaalpoort die gemaakt is op basis van uw persoonlijke wensen en volledig in harmonie is met uw woning. Al decennialang zorgen onze sectionaalpoort, in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water), voor een betrouwbare en eenvoudig te bedienen gevelafsluiting.

10 Year Royal Guarantee

Een sectionaalpoort moet mooi zijn en passen bij de sfeer van uw huis. Bovendien wilt u een deur die gegarandeerd duurzaam en veilig is. Dat geldt voor zowel de constructie, de gebruikte materialen als voor alle onderdelen. Wij staan garant voor de beste kwaliteit.

High-Line, elegante allure.

Voor veel mensen biedt de High-Line sectionaalpoort de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en allure. Niet voor niets zijn de deuren uit de High-Line serie de meest verkochte uit ons assortiment. De serie omvat een ruime keus aan structuren en profielen, van modern tot klassiek. Uw deur wordt voor u op maat gemaakt en in de door u gewenste kleur geleverd.

[rev_slider alias=”paneelcollectie”]

doordacht tot in het detail

prestaties

Warmte Isolatie (volgens EN12428)

Vanaf U=0,6 W/m2K

Windbelasting (volgens EN12424)

DMB 2500

 • Standaard : Klasse 5
 • Met vensters : Klasse 5

DMB 5000

 • Standaard : Klasse 4
 • Met vensters : Klasse 4

Afdichting Lucht (volgens EN 12426)

 • Standaard : Klasse 3
 • Met vensters : Klasse 2

Afdichting Water (volgens EN 12425)

 • Standaard : Klasse 3
 • Met vensters : Klasse 2

Garagedeuraandrijvingen.

Intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort.

De Tormatic Run aandrijvingen : Zuinig en efficiënt.

In onze aandrijvingen steken passie en meerdere decennia ervaring met de aandrijftechniek. Zo ontstaan producten van de hoogste kwaliteit en innovatieve oplossingen voor onze klanten. De RUN aandrijvingen combineren hoogwaardige techniek en uitmuntende kwaliteit met modern en sober design. Net dat, waarvoor wij staan PURE DRIVE ! Een nieuw feature is naast de energiebesparende functie ook de smartGarage voorbereiding voor een comfortabele bediening van de deur per smartphone of tablet.

Sectionaalpoort

de Run aandrijving in detail.

Smart Garage

De slimme app voor een mobiele besturing en onderhoudsbeurt.

Apps zijn van de smartphone of van het tablet niet weg te denken omdat ze voor de gebruiker een efficiëntere omgang met bepaalde toepassingen mogelijk maken en dat altijd en overal. Met onze smartGarage APP bent u te allen tijde in staat om uw garagedeuraandrijving comfortabel en gemakkelijk mobiel te besturen. Statussen op te vragen of instellingen door te voeren. Zo kan bijvoorbeeld de actuele positie van uw deur onderweg opgevraagd worden. Ongeacht waar u bent. U hebt steeds de controle over de aandrijving en haar functies. Comfortabel van thuis uit, binnen het thuisnetwerk of wereldwijd via het internet. Het smartGarage comfort kent geen grenzen en maakt van uw mobiel toestel een onontbeerlijke begeleider in het leven van alledag.

Sectionaalpoort

Downloads

Brochure Sectionaalpoort.

Download hier de brochure van de sectionaalpoorten.


download

Brochure bijpassende deur.

Download hier de brochure van de bijpassende deuren.


download

Paneelcollectie.

Download hier de fiche met de paneelcollectie.


download

Garagedeuraandrijvingen.

Download hier de brochure van de garagedeuraandrijvingen.


download

Afbeeldingen residentiële sectionaalpoorten.

 • Sectionaalpoort
 • Sectionaalpoort
 • Sectionaalpoort Industriele sectionaalpoort
 • Sectionaalpoort
 • Sectionaalpoort
 • Sectionaalpoort
 • Sectionaalpoort

Wenst u meer informatie over residentiële sectionaalpoorten ?

Mail ons via het contactformulier.

En wij nemen terug met u contact op, beloofd !

[contact-form-7 id=”3936″]

Wij doen ons uiterste best om uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Hier onder vindt u een gemiddelde van onze reactietijden.

Dringende Herstellingen < 1u
Offerte aanvragen < 48u
Aanvraag tot opmeting < 48u