[rev_slider brandwerende-schuifdeuren]

BRANDWERENDE SCHUIFDEUREN

SGS Brandwerende schuifdeuren

Brandwerende schuifdeuren bieden een uitstekende oplossing voor situaties waar een hoge brandweerstand wordt geëist in combinatie met een specifieke uitvoering gebaseerd op de wensen van de eindgebruiker. De maximale brandweerstand is afhankelijk van de afmeting en uitvoering van de schuifdeur, maar is maximaal 90 minuten (conform de EI(1)-eis), op basis van tweezijdig testen volgens de NEN-EN 1634-1, of 120 minuten (conform de EI(2)-eis en EW-eis). De schuifdeur kan optioneel uitgevoerd worden als tweevleugelige schuifdeur, waarbij beide vleugels één kant op schuiven of juist uit elkaar, of als telescopische schuifdeur, waarbij meerdere vleugels voor elkaar langs schuiven. Unieke eigenschap aan deze deur is de mogelijkheid om een vluchtdeur toe te passen, zonder
onderdorpel, waardoor de brandwerende schuifdeur geschikt is om op te nemen in de vluchtroute van een gebouw. Tevens is het mogelijk om de schuifdeur te voorzien van glassecties, zodat er nog doorzicht is naar de andere zijde wanneer de schuifdeur gesloten is. Standaard wordt de brandwerende schuifdeur handmatig aangeboden, inclusief een snelheidsregelaar met geïntegreerde kleefmagneet, echter is het ook mogelijk om de deur uit te voeren met een elektrische aandrijving. Daarnaast kunnen schuifdeuren uitgevoerd worden met een speciale aandrijving en bewegingsradars, zodat de brandwerende schuifdeuren geschikt zijn voor hoog frequent gebruik. De brandwerende schuifdeur is bij Efectis Nederland met succes tweezijdig getest op rookwerendheid conform de NEN-EN 1634-3 op zowel Sa 20 (koude rook à ± 20 graden Celsius) als S 200 (warme rook à ± 200 graden Celsius).

SGS in detail

AFBEELDINGEN

SPECIFICATIES & DOWNLOADS

Maximale afmetingen

meer info in onze productfiche

download

Productfolder

Download hier de productfolder van de SGS brandwerende schuifdeuren


download

Rapport

Download hier het rapport Efectis-R0052-Pro van de SGS brandwerende schuifdeuren


download

Rapport

Download hier het rapport Efectis-R0052-Standard van de SGS brandwerende schuifdeuren


download

Wenst u meer informatie over SGS brandwerende schuifdeuren ?

Mail ons via het contactformulier.

En wij nemen terug met u contact op, beloofd !

[contact-form-7 id=”3936″]

Wij doen ons uiterste best om uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Hier onder vindt u een gemiddelde van onze reactietijden.

Dringende Herstellingen < 1u
Offerte aanvragen < 48u
Aanvraag tot opmeting < 48u