Onze Gegevens.

Kips.be BVBA

Nijverheidsstraat 72/5
2160 Wommelgem

Tel : +32 3 568 98 26
info@kips.be

Fax : +32 568 78 73
BTW : BE 0447.490.494

Nieuwe website op komst.

Wij werken momenteel aan een nieuwe website. indien u meer informatie wenst over onze activiteiten en producten, aarzel niet ons te contacteren.

Wie zijn we.

Kips.be is een Antwerpse onderneming die staat voor een doeltreffende en klantgerichte service. Met de kennis van mechanische en elektrische systemen, plaatsen en creëren wij poorten, slagbomen, rolluiken,… In het advies laten we ons leiden door de specifieke behoeftes van de klant. waardoor voor iedereen de optimale oplossing wordt gecreëerd. Dankzij onze gemotiveerde medewerkers kunnen we met trots onze klanten keer op keer tevreden stellen. Wij kunnen prat gaan op een zeer breed klantenbestand, Beheersmaatschappijen, parkingbedrijven, industriële- en residentiële bouwbedrijven, sociale woningmaatschappijen, e.d., hetgeen bewijst dat we een doeltreffende en klantgerichte service bieden aan een correcte prijs.

Wat doen we.

Kips.be opent deuren op het vlak van mechanische en elektrische systemen. Of het nu om poorten, vouwdeuren of kantelpoorten gaat, voor elk project worden doordachte technische mogelijkheden aangewend die een krachtige uitstraling geven aan het vooropgestelde ontwerp.In samenspraak met opdrachtgever en architect vertaalt elke opdracht zich in een functioneel én esthetisch design op maat, met respect voor omgeving en materiaal. Kips.be reikt hiervoor gerichte oplossingen aan die naadloos aansluiten bij de verwachtingen van iedere partij.