[rev_slider industriele-sectionaalpoort-slider]

De industriele sectionaalpoort op maat, de kwaliteitsoplossing voor iedere gevel.

Bij onze industriele sectionaalpoort kunt u vertrouwen op optimale veiligheid en duurzaamheid van
het product, de levering, montage en service. Wij staan garant voor de beste kwaliteit.

Maatwerk

Bij het vinden van de juiste industrele sectionaalpoort zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling voor u van groot belang. U zoekt een betrouwbaar product dat zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Een product dat zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke wensen wordt gefabriceerd en tijdig wordt geleverd.

10 Year Royal Guarantee

Onze industriele sectionaalpoorten voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Ze worden al meer dan 10 jaar door heel Europa geplaatst en gewaardeerd, van IJsland en Zweden tot bijvoorbeeld Zwitserland en Spanje. De ndustriele sectionaalpoorten zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water) voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting. Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve ndustriele sectionaalpoorten en innovatieve specials. Van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.

Kwaliteit gegarandeerd

Pro-Line S40, als u kiest voor isolatie en duurzaamheid

De meest gebruikte industriele sectionaalpoort is ons Pro-Line S40-model. Een in staal uitgevoerde industriele sectionaalpoort die universeel toepasbaar is en op maat wordt gemaakt (tot 12 meter breed).

S40 in detail

Vensters voor meer licht en uitstraling

Wilt u meer licht brengen in de ruimte achter de industriele sectionaalpoort of van binnenuit door de deur naar buiten kunnen kijken, dan is het mogelijk de industriele sectionaalpoort te voorzien van één of meerdere vensters. Bij de Pro-Line S40-modellen kunt u kiezen uit isolerende kunststof ovale of rechthoekige vensters. Wilt u de lichtopbrengst extra vergroten, dan bestaat de mogelijkheid om de beglazing over de volle breedte van de industriele sectionaalpoort aan te laten brengen. In dat geval combineren wij de stalen S40-panelen met een aluminium (Pro-Line A40) venstersectie. Hierdoor komt er nog meer licht naar binnen. Een eenvoudige manier om de lichtopbrengst op de werkvloer te verhogen. Uw industriele sectionaalpoort krijgt hierdoor tevens een meer industriële uitstraling.

Industriele sectionaalpoort

Agemene kenmerken S40.

Dikte Beplating : 0,5mm I Dikte paneel : 40 mm I U : 0,55 W/M2K

10 Standaardkleuren beschikbaar

RAL 1021

Standaard RAL-kleur binnenzijde :

RAL 9002

RAL 3000

Standaard RAL-kleur binnenzijde :

RAL 9002

RAL 5010

Standaard RAL-kleur binnenzijde :

RAL 9002

RAL 6009

Standaard RAL-kleur binnenzijde :

RAL 9002

RAL 7016

Standaard RAL-kleur binnenzijde :

RAL 9002

RAL 8014

Standaard RAL-kleur binnenzijde :

RAL 9002

RAL 9002

Standaard RAL-kleur binnenzijde :

RAL 9002

RAL 9006

Standaard RAL-kleur binnenzijde :

RAL 9002

RAL 9007

Standaard RAL-kleur binnenzijde :

RAL 9002

RAL 9010

Standaard RAL-kleur binnenzijde :

RAL 9002

Pro-Line A40 aluminium.

Voor individuele creatieve speelruimte.

Het paradepaardje onder de industriele sectionaalpoorten is ons Pro-Line A40-model. Een robuuste, betrouwbare en duurzame aluminium industriele sectionaalpoort met zeer veel variatiemogelijkheden. Iedere deur wordt compleet naar uw individuele wensen ontworpen en gefabriceerd. Dit maakt iedere A40 – industriele sectionaalpoort uniek en passend bij de styling van uw gebouw en uw corporate identity.

Aanvullende creatieve wensen ?

Oneindig veel variaties zijn mogelijk.

Naast alle genoemde opties, beschikken wij over de kennis en vaardigheden om ook aan meer complexe individuele wensen tegemoet te komen, bespreek uw plannen met ons om uw project te realiseren.

Bijzondere industriele sectionaalpoorten voor specifieke toepassingen

Naast de hiervoor beschreven Pro-Line S40- en A40-modellen, beschikken wij over de knowhow en ervaring om ook voor specifieke toepassingen innovatieve oplossingen te ontwikkelen. In de loop van de jaren ontwikkelden wij, samen met klanten, een aantal speciale industriele sectionaalpoorten. Deze hebben zich inmiddels in de praktijk bewezen en zijn standaard in ons assortiment beschikbaar. Bijvoorbeeld speciale dockdeuren (SD40 of SD80) voor distributiecentra, extra isolerende Pro-Line S80-deuren voor opslagruimten, aluminium deuren voor de voedingsindustrie en extra grote industriele sectionaalpoorten voor bijvoorbeeld scheepswerven en hangars. Ook voor uw individuele toepassingen kunnen wij een speciale industriele sectionaalpoort ontwikkelen.

Pro-Line SD40 en SD80

Bij laadbruggen (dock levelers) worden altijd industriele sectionaalpoorten toegepast. De grote hoeveelheid poorten (bijvoorbeeld in distributiecentra) en het zeer frequente gebruik ervan, stellen extra hoge eisen aan de kwaliteit van zowel het materiaal als het functioneren van de industriele sectionaalpoorten.

Onze speciaal voor dit doel ontwikkelde dockdeur is dusdanig geconstrueerd dat ze aan deze extreme eisen voldoet. Dankzij de doordachte constructie is de poort minder slijtage gevoelig dan een standaard industriele sectionaalpoort. Bovendien is de dockdeur modulair opgebouwd, zodat noodzakelijk onderhoud sneller kan worden gepleegd. De technische constructie van de dockdeur garandeert beduidend lagere bouwtechnische- en onderhoudskosten. Dockdeuren zijn uitsluitend leverbaar met een ‘vertical lift’ of ‘high lift’. Ze zijn standaard uitgevoerd met een kokerconstructie waarop de veren zijn gemonteerd. Vanzelfsprekend lopen de kabels binnendoor (aanbevolen voor CE-normering). Ook onze SD40 en SD80 dockdeuren kunnen vergaand worden aangepast aan uw individuele wensen.

Pro-Line AS40 Aluminium sandwich industriele sectionaalpoort

In de voedingsindustrie moet onder uiterst strenge hygiënische omstandigheden worden gewerkt. industriele sectionaalpoorten moeten dagelijks kunnen worden gereinigd, zonder dat dit schadelijk is voor het materiaal. Ook voor andere toepassingen waar frequente schoonmaak van industriele sectionaalpoorten relevant is, zijn AS40-deuren uitermate geschikt. De AS40 – industriele sectionaalpoort is speciaal voorzien van isolerende sandwichpanelen met een aluminium binnen- en buitenzijde (in plaats van staal). Aluminium is duurzaam en minder corrosiegevoelig, ook bij frequente reiniging. Bovendien is het materiaal licht van gewicht. De Pro-Line AS40 – industriele sectionaalpoort is uitsluitend leverbaar zonder vingerklem-beveiliging. De aluminiumpanelen zijn onbewerkt en zowel aan de binnenzijde, als aan de buitenzijde uitgevoerd in stucco met horizontale belijning. De aluminium panelen kunnen worden gecombineerd met RVS-beslag.

Pro-Line S80 extra isolerende industriele sectionaalpoort

Wanneer een stabiele binnentemperatuur in het gebouw belangrijk is en de ruimte toch toegankelijk moet zijn bijvoorbeeld bij (koel)opslag, kan een extra isolerende industriele sectionaalpoort uitkomst bieden. Het S80-model is een standaard poort met dubbel dikke sandwichpanelen (80 mm in plaats van 40 mm). Hierdoor hebben de deuren een hogere isolatiewaarde en zijn ze energiebesparend. Uw producten blijven koel en uw energiekosten laag.

De Pro-Line S80 is uitsluitend leverbaar zonder vingerklembeveiliging. Het standaard paneel is aan de buitenzijde uitgevoerd in stucco en voorzien van een horizontale belijning. De binnenzijde is glad en voorzien van dezelfde horizontale belijning. De binnenzijde is altijd in RAL-9002. De buitenzijde is standaard leverbaar in RAL 9002, RAL 9006 of RAL 7016.

Pro-Line S40 in XXL uitvoering

Soms heeft een hal een extra grote doorgang, bijvoorbeeld in een hangar. Voor een veilige en kwalitatieve afdichting hiervan is een standaard industriele sectionaalpoort niet toereikend. De maat en het gewicht van de industriele sectionaalpoort stellen extreem hoge eisen aan de materialen. Onze XXL – industriele sectionaalpoort is specifiek geconstrueerd voor toepassingen tot een breedte van 12 meter (max.12×6 meter tot max. 9×8 meter). Om doorbuiging van de deur te voorkomen worden de secties uitgevoerd met extra verstevigingen op het deurblad (CMV’s). Door de complexe afstemming van de constructie is het noodzakelijk iedere XXL – industriele sectionaalpoort individueel te berekenen. Onze ervaren productingenieurs worden daarbij ondersteund door geavanceerde software. Het resultaat is een op maat geconstrueerde, veilige en duurzame, extra grote industriele sectionaalpoort.

Pro-Line S40 in XXL uitvoering

XXL tot 12000mm
Standaard tot 8000mm

De industriele sectionaalpoort in detail

Downloads

Brochure industriele sectionaalpoort.

Download hier de brochure van de industriele sectionaalpoort.


download

Brochure bijpassende deur.

Download hier de brochure van de bijpassende deuren.


download

Paneelcollectie.

Download hier de fiche met de paneelcollectie.


download

Industriele sectionaalpoort aandrijvingen

Download hier de brochure van de Industriele sectionaalpoort aandrijvingen.


download

Afbeeldingen industriele sectionaalpoorten

 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort
 • Sectionaalpoort Industriele sectionaalpoort
 • Industriele sectionaalpoort

Wenst u meer informatie over Industriele sectionaalpoorten ?

Mail ons via het contactformulier.

En wij nemen terug met u contact op, beloofd !

[contact-form-7 id=”3936″]

Wij doen ons uiterste best om uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Hier onder vindt u een gemiddelde van onze reactietijden.

Dringende Herstellingen < 1u
Offerte aanvragen < 48u
Aanvraag tot opmeting < 48u